05.02.2009 Traducere & Comunicare
Accesări: 4752

Comunicare eficientă pentru economie de timp

    * Traduceri texte specializate
    * Redactare, revizuire, adaptare
    * Test gratuit de traducere pentru clienţii noi
    * Interpretare consecutivă şi simultană
    * Alcătuirea textelor de prezentare
    * Alcătuirea denumirilor si sloganelor
    * Elaborare strategii şi conţinut pentru:
          - campanii mass-media
          - campanii PR
          - campanii advocacy

“Există numeroase modalităţi de a rata o traducere” constată cinci asociaţii şi instituţii europene cu renume care au elaborat Micul ghid al cumpărătorului de traduceri. Termenele nereale, ambiguităţile textului original, incompetenţa în utilizarea soft-ului de traducere, lipsa redactării finale, naivitatea unui traducator care crede că se descurcă fără a adresa întrebări clientului, dar şi lipsa implicării din partea clientului – constituie doar cîteva motive care pot determina eşecul unei traduceri.                                                                                                                                                                                                                        
Noi abordăm traducerea ca pe un proiect complex, fiind conştienţi de resursele pe care trebuie să le mobilizăm pentru un rezultat excelent. Oferim servicii de traducere, atît in cadrul evenimentelor pe care le organizăm, cît şi înafara lor. Traducătorii noştri au acumulat experienţă în domeniul sănătăţii publice, dreptului, economiei şi relaţiilor internaţionale. Ei au tradus rapoarte complexe, elaborate de organizaţii şi proiecte internaţionale, contracte detaliate de procurări şi prestări servicii, termeni de referinţă pentru tendere si procurări, ghiduri, elaborări metodice şi manuale etc. 

Orice traducere efectuată de traducătorii AQA este revizuită şi redactată înainte de a fi predată organizaţiei care a comandat-o. AQA lucreaza cu traducători şi interpreţi care au referinţe foarte bune, sau care au urmat training-uri cu experţi belgieni, francezi si români, organizate de AQA in parteneriat cu Centrul Interuniversitar Multilingv de Excelenţă in Traducere Terminologie şi Inginerie Lingvistică (CIMettil). 

Experţii AQA in Comunicare şi PR vă pot consulta şi vă pot ajuta la elaborarea unor strategii eficiente şi adaptate la necesităţile si profilul organizatiei dumneavoastra. Astfel, va fi asigurată vizibilitatea maximă a organizaţiei, a proiectului, a iniţiativei, sau a evenimentului dumneavoastra. 
Nu ezitați să ne contactați:
traduceri@aqa.md
Noi nu promitem minuni, noi facem lucruri reale si vă oferim cea mai bună calitate posibilă!

 


 

 

 

 

Tel. +373 22 21 02 35; (0)79 56 09 26; (0)79 26 79 26
Fax +373 22 21 28 41
Adresa : Str. Kogalniceanu 51/18, MD-2009 Chișinău
Copyright © 2019 Agenţia Logistică "Age Quod Agis" S.R.L.
Toate Drepturile Rezervate.